Rólunk

A Nézőpont Csoport 2005-ben jött létre, jelenlegi formájában 2015 óta működik. A zártkörű részvénytársaság egy holdingcég, melynek portfóliójába tartozik a Nézőpont Intézet Kft., a Kutatópont Kft. és a Médianéző Kft. A társaság vezetése folyamatosan keresi a további befektetési lehetőségeket is.
A „Nézőpont Intézet” politikai-elemző tevékenységét jelenleg két szervezet teljesíti, a közhasznú Nézőpont Intézet Alapítvány, valamint a Nézőpont Intézet Kft. A nézőpontosok nemcsak alapos elemzéseikkel, de a 2014-es választásokon legpontosabb kutatásukkal és számos rendezvényükkel is kivívták mára a szakmai közélet és a széles nyilvánosság elismerését.
A Kutatópont 2010-ben alakult piackutató cég, amely saját call centere és professzionális kérdezőbiztosi hálózata segítségével ma már az egyik legnagyobb magyar tulajdonú piackutató cég Magyarországon. Különleges hangsúlyt helyez a márkakutatásokra, a szerencsejáték-használati és a médiafogyasztási szokások vizsgálatára, az egészségügyi kutatásokra, valamint a generációkutatásra. 2012-ben a Kutatópont készítette el a „Magyar Ifjúság” kutatást.
A Médianéző szintén 2010-ben alakult, s ma már Magyarország legnagyobb médiafigyelő cége. 2011 óra a Kormányzati Médiamonitor készítője, amely alapján immár több, mint 100 közintézmény médiaszemléit, -elemzéseit és kutatásait készíti. E mellett alapítása óta számos piaci ügyfél bizalmát is elnyerte egyedülállóan alapos és színvonalas termékeivel.